AC Horsens
AC Horsens
vs
Vendsyssel FF
Vendsyssel FF
19. maj 2019
14:00

Se AC Horsens VS Vendsyssel FF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 19. maj 2019 kl 14:00

Live stream AC Horsens – Vendsyssel FF online

AC Horsens og Vendsyssel mødes i deres andet opgør, i slutspillet om nedrykning til 1. division. Den første kamp vandt AC Horsens 1-0 på udebane, og på søndag har de hjemmebanefordelen, når Jens Berthels mandskab kommer på besøg. Vendsyssel skal forsøge at vende et nederlag på udebane på CASA Arena Horsens, men Vendsyssel FF har ikke set stærke ud på udebane i denne sæson.

Se online på live streaming hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret, og dermed sikrer sig overlevelse i den bedste danske liga.

AC Horsens – Vendsyssel: Holdnyheder

Horsens

Horsens startede sæsonen godt ud, men deres formkurve har været nedadgående i foråret, hvor de har haft en rigtig dårlig start på det nye år. De formår at vinde første opgør med et enkelt mål, hvilket er et stort skridt på vejen for at undgå nedrykning. Horsens har nemlig godt styr på Vendsyssel, da de to eneste kampe de har vundet i foråret, er mod nordjyderne.

Det er altså tre sejre i streg mod klubben, og hvis de formår at vinde på søndag, så har de sikret sig overlevelse i Superligaen.

Nicolai Brock Madsen (AC Horsens) var den afgørende faktor i deres sidste opgør. Det er en spiller som de meget gerne skal have i gang, hvis de skal hive endnu en sejr hjem og sikre sig overlevelse. Sivert Heltne Nilsen var ude i sidste opgør, men er tilbage på søndag fra sin karantæneperiode.

Vendsyssel FF

Det ser svært ud for Vendsyssel FF, der på udebane ikke har vundet en kamp i Superligaen i 2019. De har blot vundet en enkelt kamp i Superligaen i år, og det var mod Aab. Vendsyssel har to spillere ude med karantæne, til opgøret mod Horsens. Det er Alhaji Kamara og Tiemoko Konaté. Man har netop forlænget kontrakten med Konaté, men det bliver nok sværere at sikre Kamaras underskrift på en kontrakt, da den nordjyske klub er så tæt på nedrykning nu.

AC Horsens – Vendyssel FF: Profiler

Som nævnt tidligere, er der ingen af de to klubber der har den store grund til at juble over deres Superliga-sæson. Hvis man skal nævne en spiller der har gjort en forskel, så må det være Sebastian Avanzini. den italienske forsvarsspiller fra AC Horsens har stået solidt i forsvaret, og har været med til at sikre point, til den østjyske klub flere gange.

Live stream kampen for at se, om Avanzini kan hjælpe Horsens til en sejr, i Horsens måske vigtigste kamp i indeværende sæson!

Superliga-veteranen Peter Nymann er i en alder af 36 år Horsens ældste spiller. Han skaber stabilitet i forsvaret sammen med Anzini, og han er den spiller der har fået flest minutter på græsset. Bo Henriksen har nemlig valgt, at bruge Nymann i næsten samtlige minutter i 18/19 udgaven af Superligaen.

AC Horsens – Vendsyssel: Forudsigelse

Horsensklubben står med de bedste kort på hånden, da de vandt 1-0 ude i forrige opgør. Det skaber selvtillid på holdet og hos fansene, der højst sandsynligvis tropper op, for at støtte deres hold i deres måske sidste kamp i Superligaen i nogle år. Det bliver et tæt opgør, men vi tror på, at Horsens sikrer overlevelse i den bedste danske række. Resultat: 1-1.Hvornår kan man se AC Horsens – Vendsyssel FF live stream?

AC Horsens – Vendsyssel FF kan live streames online den søndag den 19. maj 2019 kl 14:00.

Du kan se AC Horsens – Vendsyssel FF hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AC Horsens-flag

AC Horsens

Vendsyssel FF-logo

Vendsyssel FF