AaB
AaB
vs
Hobro
Hobro
1. mar 2019
19:00

Se AaB VS Hobro LIVE STREAM

Jack Lebek

Jack Lebek 1. marts 2019 kl 19:00

Se AaB - Hobro med online live streaming!

Se det nordjyske AaB – Hobro opgør på live stream

Med en omgang AaBHobrolive stream kommer du med garanti ikke til at kede dig. Med forårssæsonen godt i gang i den danske Superliga, er det tydeligt at se at alle hold har samlet kræfter, til når de skal ud og jagte point i den danske Superliga.

AaB lader også til at have vendt bøtten efter et par skuffende opgør i deres seneste kampe. Ud af 3 spillede kampe i år, har de faktisk kun formået at få en sejr hjem imod SønderjyskE.

Dette var til gengæld også en stor 3-0 sejr – men den var i dén grad også tiltrængt, efter et lige så stort 3-måls nederlag til Randers, skarpt efterfulgt af et 2-1 nederlag til Midtjylland.

Kan Hobro stoppe AaB i deres opsving?

Der er ikke den helt store tiltro at Hobro kommer ud af denne sæson af superligaen med de helt store hakker i bæltet. Dog formåede de faktisk at holde pænt stand imod Nordsjælland, og havde også overskud til at få lagt en enkelt sejr ind da de for nylig spillede imod Esbjerg.

Begge hold ligger i top-5 i superligaen, så her kan man roligt sige at Hobro har præsteret over det niveau de blev spået til, og generelt set har de klaret det fornuftigt i år.

Nu bliver det spændende imidlertid at se, hvordan Hobro har tænkt sig at holde stand imod AaB – en klub der om nogen må siges at have motivationen med sig.

Med en sejr over Hobro kan AaB få snuppet nogle vigtige point på ranglisten, der formentlig kan lune godt på kistebunden.

I øjeblikket ligger AaB side om side med Nordsjælland, Randers og Horsens – og med Nordsjællands kommende opgør imod Midtjylland, er det helt klart nu der skal skrabes point ind.

Det kommer dog uden tvivl ikke til at ske uden kamp, for selvom man kan forvente at Nordsjælland ikke får point imod Midtjylland, ser det imidlertid anderledes ud i resten af konstalletionen.

Randers møder SønderjyskE, og med al sandsynlighed kommer de ikke til at gå tomhændede hjem fra dette opgør.

Til sidst skal Horsens naturligvis snart stå ansigt til ansigt med Esbjerg, så der bør ikke være nogen tvivl om hvor vigtig AaB’s kamp mod hobro er, hvis de skal nå at skaffe point.

I princippet er AaB’s spil de seneste par kampe, meget forbedret i forhold til hvad vi så tidligere på sæsonen.

Der er kommet langt mere gang i spillet, og på trods af at de seneste par kampe har været uden væsentlige konverteringer for den nordjyske klub, er der ingen tvivl om at de besidder mandsmod ud over det sædvanlige.

Hobro kan nå at overraske

Hvis der er en ting vi har lært af Hobro, så er det at de aldrig bør undervurderes. De har tidligere vist at de er i stand til at overraske under pres, og det lader til at de aldrig lader sig kue.

Det er absolut ikke utænkeligt at de stadig kan nå at overraske imod deres nordjyske kollegaer – én ting er sikkert, og det er at denne kamp i hvert fald er én du ikke må gå glip af! Du kan se AaB – Hobro med online live streaming!Hvornår kan man se AaB – Hobro live stream?

AaB – Hobro kan live streames online den fredag den 1. marts 2019 kl 19:00.

Du kan se AaB – Hobro hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AaB-flag

AaB

Sponsoreret indhold: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her
Hobro-logo

Hobro

Sponsoreret indhold: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du følg ...

Læs mere om HOBRO her