AaB
AaB
vs
AGF
AGF
5. maj 2019
12:00

Se AaB VS AGF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 5. maj 2019 kl 12:00

Live stream AaB – AGF online

AaB og AGF møder hinanden, i slutspillet til pladsen i Europa League. Se online hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret, og dermed rykker et skridt nærmere de eftertragtede europæiske pladser. Ingen af de to hold er med i kampen om mesterskabet, og derfor har begge nordjyske klubber alt at spille for, når de to hold tørner sammen på Aalborg Portland Park.

AaB - AGF: Slaget om Nordjylland

Live streaming er tilgængelig online, her kan du se hvem af de to ældste klubber i Jylland, der rykker nærmere Europa League gruppespillet. Begge traditionsklubber har mere end 110 år på bagen, og der bliver altid spillet højintensivt fodbold, når slaget om Nordjylland skal udkæmpes.

Her er der udover prestige, også mange penge på spil for klubberne. I 2018 fik de klubber som kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League; 22 millioner kroner. Derudover giver en sejr i gruppespillet; 4,2 millioner kroner.

Live stream kampen online, for at se udfaldet af det Nordjyske derby!

Aab - AFG: Forudsigelse

Slutspilskampe kan hurtigt blive taktiske, og især første opgør har historisk set færre mål, end kamp nummer to. Det bliver højst sandsynligt, et tæt opgør over de to kampe. Aab har i den indeværende periode, haft svært ved at komme til chancer, og som det ser ud på nuværende tidspunkt skal spillet komme fra Lucas Andersen. AGF har været sikre på 1. pladsen i deres gruppe i lang tid, og de seneste kampe de har spillet, har været meget målrige. Med fire mål i deres seneste opgør mod AC Horsens, og seks mål i kampen før den, tyder noget på, at de har spillet mere løst, da deres playoff-kampe har været sikret. Live stream kampen for at se, om AGF kan omstille sig til to rigtige vigtige kampe. Det bliver efter vores vurdering, et meget forsigtigt udgangspunkt.

Indbyrdes

Sidst AGF vandt, på Aalborg Portland Park var april 2016. Aab kan altså bryste sig mentalt, velvidende at de har formået at holde stand, hjemme mod deres rivaliserende klub de sidste 3 år. Et tilbageblik på de sidste 10 år, viser at Aab vundet 12 kampe. AGF har vundet syv, og 12 kampe er endt uafgjort. Statistisk set er deres indbyrdes opgør meget lige, hvilket bekræfter vores forudsigelse om et tæt opgør.

Opstilling

Aab er uden Jakob Ahlmann, som er fast mand i startopstillingen. Oliver Abildgaard er mindre tvivlsom, men han er muligvis klar til opgøret. AGF burde være mere eller mindre skadesfri, da de i deres sidste opgør mod AC Horsens, fik både Munksgaard og Backman tilbage fra skadesperiode.

Aab forventet opstilling

Rinne, Kristensen, Okore, Pedersen, Klitten, Børsting, Abildgaard, Christensen, Andersen, Van Weert, Kusk.

AGF forventet opstilling

Grabara, Munksgaard, Tinager, Juelsgård, Nielsen, Amini, Stage, Sana, Bundu, Mortensen, Ankersen

Derudover er der afskedsseance, for de to Aab-legender Rasmus Würtz og Kasper Risgård. Der vil være interview af spillerne efterfølgende, og på storskærmen vil der blive vist udvalgt højdepunkter, af de to spilleres respektive karrierer i klubben.Hvornår kan man se AaB – AGF live stream?

AaB – AGF kan live streames online den søndag den 5. maj 2019 kl 12:00.

Du kan se AaB – AGF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AaB-flag

AaB

Sponsoreret indhold: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her
AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her