Tyskland
Tyskland
vs
England
England
22. mar 2017
20:50

Se Tyskland VS England LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 22. marts 2017 kl 20:50

Tyskland – England live stream 22.03.2017: Ægte klassiker i Dortmund

England på svær opgave i Tyskland

Onsdag aften spilles en af fodboldens helt store klassikere, når Tyskland tager imod England på Signal Iduna Park i Dortmund, og du kan se kampen på live stream! Vi kan få en lang række verdensstjerner fra Bundesligaen og Premier League på banen, men de to trænere vil givetvis give en del spilletid til nogle af de yngre kræfter. Der er ikke point på spil i denne kamp, men det er alligevel værdifuld erfaring for de urutinerede spillere. Begge hold har også en vigtig kvalifikationskamp på søndag, og da det er længe siden, der har været en landsholdssamling, så kan kampen også bruges til at finjustere startopstillingen. Se Tyskland – England på live stream!

Klassisk fodboldkamp

Det er en af fodboldens store klassikere, vi får at se onsdag aften. Rivaliseringen startede i 1966, da England mødte Vesttyskland i VM-finalen på Wembley. Tyskland udlignede kort før tid til 2-2, og kampen fortsatte i forlænget spilletid, som England endte med at vinde 4-2. Målet til 3-2 blev sendt på overliggeren og ned på stregen, og det bliver i dag stadig diskuteret om bolden var inde over stregen.

England endte med at vinde deres hidtil eneste slutrunde, mens tyskerne har haft meget succes i nyere tid. De to hold mødtes også i en venskabskamp sidste år, og da vandt England højest overraskende med 3-2. Tyskland var ellers foran 2-0 efter en times spil, men de mange udskiftninger åbnede kampen igen, og Eric Dier scorede det afgørende føringsmål i overtiden.

Vi kan få reserver på banen

De to trænere vil helt sikkert bruge kampen på at besvare de sidste spørgsmål, der kunne ligge omkring startopstillingen. Begge hold spiller en betydende kamp på søndag, og derfor skal profilerne selvfølgelig ikke køres døde i en venskabskamp.

Tyskland har en lang række store talenter, som vi glæder os til at se på banen. Leroy Sané, der blev hentet til Manchester City for godt 300 millioner kroner i sommers, har mange gange vist prøver på sit store talent. Hos England bliver det spændende at se om Dele Alli fortsætter sin kometkarriere efter en lang række gode præstationer for Tottenham.

Hvordan ender Tyskland – England live stream?

Venskabskampe er svære at spå om, men Tyskland skal selvfølgelig være favoritter på tysk grund.

Vi tror på 2-1 i en velspillet kamp.

Hold øje med

Thomas Müller, Tyskland og Dele Alli, England.

Hvornår kan du se Tyskland – England live stream?

Tyskland – England spilles onsdag den 22. marts kl. 20.45 på Signal Iduna Park, Dortmund.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Tyskland-flag

Tyskland

Sponsoreret indhold: Den legendariske engelske angriber Gary Lineker udtalte engang: - Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, og tyskerne altid vinder til sidst. Det selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men der er nu alligevel noget om det. I hvert fald er det sandt, at det tyske landshold er et af de mest succesfulde mandskaber i ver ...

Læs mere om TYSKLAND her
England-logo

England

Sponsoreret indhold: Når Three Lions løber på banen, så holder hele verden vejret og kigger beundrende til. For England er et af verdens mest populære mandskaber, og det skyldes naturligvis, at den engelske liga i mange år har sat standarden for det bedste fodbold, der kunne opdrives. Især indførelsen af Premier League i begyndelsen af 90´erne har højnet bevidstheden omkring England, mens det har ...

Læs mere om ENGLAND her