Spanien
Spanien
vs
Israel
Israel
24. mar 2017
20:45

Se Spanien VS Israel LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 24. marts 2017 kl 20:45

Spanien – Israel live stream 24.03.2017: La Roja er storfavoritter

Skal Spanien vinde VM igen?

De spanske superstjerner tager fredag aften imod Israel i VM-kvalifikationen, og du kan se kampen på live stream! Spanien er naturligvis store favoritter til at tage de tre point, selvom Israel faktisk har gjort det overraskende fint i gruppe G indtil videre. Spanien fører i øjeblikket gruppen med 10 point efter de første fire kampe, men Israel ligger lige bagefter med ni point. Spanien vil forsøge at tage til Rusland i 2018 for at vinde deres anden VM-trofæ, men de har ikke været lige så skræmmende de seneste par år. Der er dog masser af kvalitet, og de vil være blandt de sidste hold i turneringen. Se Spanien – Israel på live stream!

La Roja er store favoritter

Spanien er naturligvis favoritter, når de får besøg af et hold som Israel. Spanien har som bekendt ikke et fast nationalstadion, så kampen spilles på Estadio El Molinon, som til dagligt er hjemmebane for Sporting Gijon. De har været skadesramte i de sidste par landskampe, og de kan se frem til at få et par store profiler tilbage i forhold til kampene mod Makedonien og England.

Især i forsvaret kan vi se frem til nogle ændringer på Julen Lopeteguis holdkort. Gerard Pique og Sergio Ramos træder formentlig ind i midterforsvaret, mens Jordi Alba kunne returnere på venstrebacken. Førstnævnte har længe været i problemer med de spanske fans, og han trækker sig fra landsholdet efter VM-slutrunden næste år.

Små med stjerner hos Israel

Mens spanierne har et hold proppet med verdensstjerner, så har Israel ganske få profiler at råde over. Langt størstedelen af spillerne repræsenterer hjemlige hold, mens en håndfuld har en karriere i udlandet. Den farligste spiller er Tomer Hemed, der har spillet næsten 100 kampe i den spanske La Liga. Han har lavet 15 mål i 26 landskampe, og til dagligt for Brighton.

De har klaret det overraskende godt i VM-kvalifikationen indtil videre. De har slået Makedonien, Lichtenstein og Albanien, mens de har tabt til Italien. På trods af den gode start, skal de nok ikke forvente en VM-deltagelse, når de danner gruppe med både Spanien og Italien. Se kampen på live stream!

Hvordan ender Spanien – Israel live stream?

Spanien er kæmpe favoritter, og må formodes at vinde kampen sikkert.

Vi tror på en sikker 3-0 sejr til Spanien.

Hold øje med

David Silva, Spanien og Tomer Hemed, Israel.

Hvornår kan du se Spanien – Israel live stream?

Spanien – Israel spilles fredag den 24. marts kl. 20.45 på El Molinon, Gijon.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Spanien-flag

Spanien

Sponsoreret indhold: Målt på de seneste års succes må Spanien være det bedste hold, som verden nogensinde har set. To europæiske mesterskaber og et VM ind imellem har La Furia Roja vundet, og det er sket med besnærende fodbold i absolut verdensklasse med vægten lagt på boldbesiddelse og teknik. Alle, der elsker lækker fodbold, er faldet pladask for disse spanske vidunderdrenge, som har vist hele ...

Læs mere om SPANIEN her
Israel-logo

Israel