SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
21. maj 2017
18:00
match page arrow

Se SønderjyskE Elitesport VS Brøndby IF LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 21. maj 2017 kl 18:00

SønderjyskE – Brøndby IF live stream: Kradser krisen i Brøndby inden pokalen?

Sidste opgave inden den ekstremt vigtige pokalfinale for Brøndby IF bliver, når de skal en tur til Haderslev for at møde SønderjyskE i årets næstsidste runde i Superligaen.

Du kan live streame SønderjyskE Brøndby direkte både på computer, telefon eller tablet. Og oven i købet kan du streame SønderjyskE Brøndby i en høj kvalitet, således at du sagtens kan være ude at nyde det gode vejr og samtidig se fodbold. Så lige meget om du er på vej hjem fra sommerhuset eller i gang i havene kan du streame SønderjyskE Brøndby direkte!

Største sæson i 10 år

Lige meget hvad der kommer til at ske resten af sæson, vil den om 10 år blive husket som en succes. Brøndby vinder sølv, hvilket ikke er sket siden 2006, hvor træneren hed Michael Laudrup.

I er det en helt anden type, der står i spidsen for holdet fra Vestegnen. Hvor Michael Laudrup altid optrådte høfligt om end distanceret, så er Alexander Zorninger gået forrest i inddragelsen af klubbens fans.

Det er tydeligt at mærke hans baggrund i Bundesligaen, hvor der hersker en hel anden respekt for deres fans iblandt klubberne. Så ledes så man Zorninger gå rundt og hilse personligt på de mange fans, som stod i kø i timevis for at få fingre i de sidste billetter til finalen.

Bekymrende takter på Vestegnen

Men på grønsværen er hans hold gået i stå, og krisesnakken er allerede begyndt i de nationale medier. Tre nederlag i streg og kun et enkelt point i fire kampe er da også langt fra tilfredsstillende som optakt til den vigtigste kamp i mange, mange år. Det kan forklares, at de taber til FCM tre dage efter at have sikret sig finalepladsen imod netop FCM. Sølvet var sikret, og kampen var mere værd for ulvene.

Det er som sådan også, at man taber til FCK d. 14. maj. Det var en fint spillet kamp og et nederlag på en enkelt pind er ikke nogen katastrofe. Men at tabe hjemme til Lyngby er på ingen måde i orden. Og slet ikke måden det skete på. Alt for mange spillere virkede idéforladte og uden nerve. Sker det, bliver det for nemt at spille imod BIF, så længe de spiller uden plan B og er afhængige af højintensive løb.

Derfor kan man også godt forstå, hvis der har lydt kraftige tyske gloser i omklædningen både i pausen og efter kampen. For godt nok siger man, at en dårlig generalprøve giver en god premiere, men alle med Brøndby i hjertet vil helt sikkert helst se deres helte tilbage på sejrskurs, når søndagens kamp er overstået.

Hvordan ender SønderjyskE Brøndby live stream?

Hvis han kan få sparket ild i dem, bør Brøndby komme i vanlig aggressiv stil. Men det kan også være, at de sparer sig, og i så fald giver det tre point til SønderjyskE.

Vi tipper:

Vi tror, at SønderjyskE vinder 1-0.

Hold øje med:

Johan Absalonsen SønderjyskE og Hany Mukhtar, Brøndby IF.

Hvornår kan jeg se SønderjyskE Brøndby live stream?

Kampen imellem SønderjyskE og Brøndby spilles søndag kl. 18.00 på Sydbank Park, Haderslev.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her