Rumænien
Rumænien
vs
Danmark
Danmark
26. mar 2017
20:45

Se Rumænien VS Danmark LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 26. marts 2017 kl 20:45

Rumænien – Danmark live stream 26.03.2017: Danmark skal vinde!

Danmark får det svært mod Rumænien

Det danske fodboldlandshold skal i aktion efter en lang pause, og det gælder Rumænien på udebane. Der venter en meget svær kamp i Cluj, men du kan heldigvis se kampen på live stream! Danmark er tvunget til at hente de tre point, da vi allerede har bragt os selv i en svær position. I kvalifikationsgruppe E er Danmark placeret på tredjepladsen, fire point efter førerholdet Polen. Danmarks offensive spillere er i rigtig god form på deres klubhold, og det giver grund til optimisme før den meget vigtige kamp i Rumænien. Se landskampen mellem Rumænien og Danmark på live stream!

Angriberne bomber i Holland

Det danske landshold er ikke inde i den bedste periode, men der er flere grunde til at være optimistisk omkring fremtiden. Udover, at de bærende spillere på holdet har en god alder, hvor vi kan have glæde af dem i flere år endnu, så er de offensive spillere begyndt at præstere på et rigtigt højt niveau. Christian Eriksen har været blandt de mest kreative spillere i Premier League i denne sæson, mens de to angribere bomber på livet løs i Holland.

Især Nicolai Jørgensen har spillet på et meget højt niveau i denne sæson. Han skiftede fra FC København til Feyenoord i sommers, og han har spillet fast på toppen i hele sæsonen. Han fører i øjeblikket både topscorer- og assistlisten i den hollandske Æresdivision. Den høje angriber har lavet 18 mål og 10 assists, mens Kasper Dolberg har lavet 13 mål og fem oplæg for Ajax.

Profilfattigt rumænsk hold

Rumænien har tidligere haft store stjerner som f.eks. Gheorghe Hagi eller Adrian Mutu, men det nuværende landshold har ikke de helt store profiler. En af de vigtige spillere er Bogdan Stancu, der formentlig spiller alene på toppen i en 4-2-3-1 formation. Han har siden 2011 bombet løs for diverse tyrkiske klubber, og han spiller i dag for Bursaspor.

En anden meget dygtig spiller er Nicolae Stanciu, som til dagligt spiller i Anderlecht, hvor han for nyligt scorede et meget vigtigt mål i Europa League. Han scorede kampens enlige mål i kampen mod APOEL, som de vandt med 1-0. Han blev i øvrigt assisteret af Alexandru Chipciu, som også er en vigtig figur på det rumænske landshold, som bliver ledet af den tidligere skandaleramte træner Christoph Daum. Se den vigtige kamp på live stream!

Hvordan ender Rumænien – Danmark live stream?

Danmark har et marginalt bedre hold, men Rumænien har hjemmebanefordelen.

Vi tror på en 2-1 sejr til de danske drenge.

Hold øje med

Bogdan Stancu, Rumænien og Nicolai Jørgensen, Danmark.

Hvornår kan du se Rumænien – Danmark live stream?

Rumænien – Danmark spilles søndag den 26. marts kl. 20.45 på Cluj Arena, Cluj.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Rumænien-flag

Rumænien

Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her