Real Madrid
Real Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
23. apr 2017
20:45
match page arrow

Se Real Madrid VS Barcelona LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 23. april 2017 kl 20:45

Real Madrid – Barcelona live stream 23.04.2017: Barcelona skal vinde El Clasico

Barcelona på besøg hos Real Madrid

Weekendens største fodboldkamp spilles i Madrid, hvor Real Madrid og Barcelona tørner sammen på Santiago Bernabeu, og du kan selvfølgelig se El Clasico direkte på live stream! Real Madrid har haft en fantastisk sæson, og er godt på vej mod La Liga titlen, men Barcelona kan sagtens vinde kampen, og dermed skabe spænding i mesterskabskampen. Det bliver spændende at se, hvordan de to trænere stiller op til kampen. Luis Enrique har tidligere overrasket ved at stille op i en 4-2-2 på Bernabeu, og det gav pote. Se El Clasico direkte på live stream!

Barcelona var gode sidst på Bernabeu

Det var en meget underholdende kamp, sidst de to hold mødtes på Santiago Bernabeu. Lionel Messi var småskadet, og han startede derfor på bænken. Luis Enrique udnyttede fraværet til at skifte formation til en flad 4-4-2 med Sergi Roberto på højrekanten, mens Luis Suarez og Neymar spillede på toppen.

Det kom tydeligvis bag på den daværende træner Rafa Benitez, der kunne se sit Real Madrid hold splittet fuldstændigt. Luis Suarez bragte catalanerne foran med 0-1 efter blot 11 minutter, og Neymar udbyggede til 0-2 kort før pausen. Iniesta afgjorde reelt kampen med scoringen til 0-3 efter pausen, og det blev blot ydmygende, da de skiftede Messi ind ved slutningen af kampen. Suarez scorede kampens til kampens slutresultat 4-0.

BBC vs MSN

Meget fokus bliver på de to holds angreb, som består af verdens absolut bedste spillere. Hos hjemmeholdet er det Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale, der skal stå for det offensive. Sidstnævnte har haft store skadesproblemer, men han bør være i glimrende form forud for El Clasico.

Barcelona er endnu mere afhængige af MSN-trioen Messi, Suarez og Neymar. De står for stort set alt offensivt, og de er nødt til at have en god dag, hvis Barcelona skal vinde i Madrid. Luis Enrique har eksperimenteret en del med 3-4-3 i denne sæson, og det var på den måde, de vandt 6-1 over Paris SG i den omdiskuterede Champions League kamp.

Hele verden ser med 20.45, når El Clasico skydes i gang, og du skal selvfølgelig se kampen direkte på live stream!

Hvordan ender Real Madrid – Barcelona live stream?

Real Madrid er favorit på grund af hjemmebanefordelen, men Barcelona kan sagtens vinde i Madrid.

Vi tror på 2-2 i en fantastisk kamp.

Hold øje med

Cristiano Ronaldo, Real Madrid og Lionel Messi, Barcelona.

Hvornår kan du se Real Madrid – Barcelona live stream?

Real Madrid – Barcelona spilles søndag den 23. april kl. 20.45 på Santiago Bernabeu, Madrid.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Real Madrid-flag

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her
Barcelona-logo

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her