Lyngby
Lyngby
vs
FC København
FC København
21. maj 2017
13:00
match page arrow

Se Lyngby VS FC København LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 21. maj 2017 kl 13:00

Lyngby – FC København live stream 21.05.2017: Kan Lyngby overraske igen?

Lyngby hænger på i kampen om bronzemedaljerne. Men næste opgave bliver hård. Der er det nemlig de danske mestre fra FC København, som kommer på besøg.

Du kan naturligvis streame Lyngby FCK direkte lige meget om, det er en telefon, computer eller tablet du har til rådighed. Så hvis du har fået langt andre planer, inden kampprogrammet blev fastlagt, er der ikke nogen grund til panik. Det er bare at se med via live stream, når Lyngby tager imod FCK.

Finale i Herning

Der er lagt op til den helt store finale om bronzemedaljerne i sidste runde af Superligaen, hvor FC Midtjylland og Lyngby mødes. På papiret lignede det ellers, at Lyngby havde misset deres chance, da midtjyderne slog netop FCK og hermed bragte sig tilbage i førersædet i forhold til medaljerne, men så slog de selv Brøndby IF og er altså fortsat to point foran i dramaet om tredjepladsen.

Men skal Lyngby holde den placering, kræver det givet vis point imod FCK. Midtjylland skal møde FCN i denne runde, og det kan godt ende med at give ulvene tre point på kontoen, specielt med tanke på den kanonkamp de fyrede af i midtugen.

Som de første i sæsonen slog de FCK efter et fremragende comeback. Selvom spillerne i hvidt gjorde meget ud af at bortforklare betydningen af at gennemgå en hel sæson uden at tabe, så sagde ansigterne noget helt andet.

Kampklar løver

Derfor skal Lyngby heller ikke forvente nogen nem opgave i sæsonens sidste hjemmekamp. FCK skal have nederlaget ud af kroppen, inden de skal spille finale i DBU Pokalen imod Brøndby IF på Kristi Himmelfartsdag og vil være klar til kamp, dog uden at satse så meget, at der kan opstå skader.

To folk tilbage

I forhold til truppen er det naturligvis rart, at de har både Jesper Christjansen og Mikkel Rygaard tilbage fra karantæner. Til gengæld er det noget skidt, at de denne gang må undvære Martin Ørnskov. På den anden side kan det være smart nok af han at trække en karantæne nu, så han er sikker på at kunne spille imod FCM.

Til gengæld bliver Jeppe Kjær hele tiden mere og mere klar og kan nemt blive en afgørende faktor.

Hvordan ender Lyngby FCK live stream?

Lyngby har aldrig fået point imod FC København. Det tror vi heller ikke de får denne gang. FCK vinder med et hold præget af reserver.

Vi tipper:

Vi tror, at FCK vinder 1-0.

Hold øje med:

Jesper Christjansen, Lyngby BK og Federico Santander, FC København.

Hvornår kan jeg se Lyngby FCK live stream

Kampen imellem Lyngby og FCK spilles søndag d. 21. maj kl. 13:00 på Lyngby Stadion, Lyngby.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Lyngby-flag

Lyngby

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her