Italien
Italien
vs
Albanien
Albanien
24. mar 2017
20:45

Se Italien VS Albanien LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 24. marts 2017 kl 20:45

Italien – Albanien live stream 24.03.2017: Italien skal slå EM-overraskelse

Albanien på svær opgave i Italien

Fredag aften tager Italien imod EM-overraskelsen Albanien i en kamp, som du selvfølgelig kan se på live stream. De to hold er havnet i en svær pulje, hvor Spanien er storfavoritter til at tage førstepladsen, og derfor er Italien nødt til at få maksimum point. Italien og Albanien gjorde begge god figur ved sommerens EM-slutrunde, men vi forventer en sikker hjemmesejr i denne kamp. Albansk fodbold udvikler sig hurtigt i disse dage, og de har flere spillere i nogle af Europas største ligaer. Se Italien – Albanien på live stream!

Albanien er havnet i hård gruppe

Albanien fik deres gennembrud på den internationale fodboldscene ved EM-slutrunden i Frankrig sidste sommer, hvor de flere gange viste, at de ikke er et hold, man bare kører over. De forsvarer målet glimrende, og der er stor passion for holdet, men de mangler de afgørende offensive profiler.

De fik en fornem start på kvalifikationsgruppen ved at besejre Makedonien og Lichtenstein, hvorefter de måtte se sig slået af Spanien. I den seneste kamp kollapsede de dog fuldstændigt, og de tabte hjemme i Tirana med hele 0-3 til Israel, og de har ikke de store chancer for at spille med ved VM i Rusland. Kun ét hold kvalificerer sig direkte, mens andenpladsen får en playoff-plads, og med Italien og Spanien i gruppen, bliver det mere end svært for Albanien.

Italien tvunget til sejr

Italien har lagt sig i førersædet sammen med Spanien, men de får svært ved at erobre førstepladsen. De to storhold ligger begge med 10 point, og de spillede uafgjort i det indbyrdes opgør på italiensk grund. Derfor skal de enten besejre Spanien på udebane eller håbe på, at spanierne smider point, hvis vil kvalificere sig direkte.

De har været ganske solide i deres første fire kampe. Udover det uafgjorte resultat mod Spanien, så har de besejret Israel, Makedonien og Lichtenstein. Der er absolut ingen undskyldninger for ikke at hente tre point i hjemmekampen mod Albanien, og du kan se kampen på live stream!

Hvordan ender Italien – Albanien live stream?

Italien er store favoritter, og det ville være en kæmpe overraskelse, hvis ikke de vandt kampen sikkert.

Vi tror på 3-0 i en sikker hjemmesejr.

Hold øje med

Andrea Belotti, Italien og Elseid, Hysaj, Albanien.

Hvornår kan du se Italien – Albanien live stream?

Italien – Albanien spilles fredag den 24. marts kl. 20.45 på Stadio Renzo Barbera, Palermo.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Italien-flag

Italien

Sponsoreret indhold: Det italienske landshold er både et af de mest populære og et af de mest succesfulde landshold i verden. Spillerne i de azurblå spilletrøjer regnes altid for en af favoritterne, når alverdens fodboldnationer mødes for at kæmpe om håneretten ved enten EM eller VM. Det er dog i VM-sammenhæng, at holdet har kunnet fejre sine største triumfer. Næst efter Brasilien er Italien det l ...

Læs mere om ITALIEN her
Albanien-logo

Albanien

Sponsoreret indhold: Albansk fodbold var i mange år en mystisk størrelse, som ingen rigtig kunne gennemskue. Men inden for de sidste 10 år er der sket noget i det lille land, som ligger klemt inde imellem Grækenland, Montenegro, Kosovo og Makedonien. Op til EM 2016 spiller de stor rolle i Danmarks kvalpulje, så der er al mulig grund til at holde øje med Albanien live stream! Da Danmark var ...

Læs mere om ALBANIEN her