Galatasaray
Galatasaray
vs
Fenerbahce
Fenerbahce
23. apr 2017
18:05
match page arrow

Se Galatasaray VS Fenerbahce LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 23. april 2017 kl 18:05

Galatasaray - Fenerbahce live stream 23.04.2017: Derby i Istanbul

Fenerbahce på besøg hos Galatasaray

Søndag aften støder Tyrkiets to største klubber Galatasaray og Fenerbahce sammen, og du kan se kampen direkte på live stream! Sæsonen er ved at blive afsluttet, og begge klubber er sat af i mesterskabskampen, men en sejr kan måske skabe håb. Superlig føres i øjeblikket af lokalrivalerne fra Besiktas, som er 11 og 12 point foran henholdsvis Fenerbahce og Galatasaray før weekendens kampe. Der kommer til at være fuldt skur på Turk Telekom Arena, og det er mange år siden, at gæsterne senest vandt et derby i Istanbul. Se kampen mellem Galatasaray og Fenerbahce direkte på live stream!

Udeholdet vinder sjældent derby

Derbyet i Istanbul er kendetegn ved en ekstrem hektisk atmosfære på stadion, og derfor sker det sjældent, at udeholdet vinder kampen. Det er 14 indbyrdes kampe siden, at Fenerbahce vandt 2-1 på Turk Telekom Arena.

Den seneste kamp mellem de to hold endte 2-0 til Fenerbahce. Den rutinerede hollænder Robin van Persie scorede begge kampens mål, mens landsholdsprofilen Simon Kjær var medvirkende til, at Volkan Demirel holdt buret rent i den anden ende. Fenerbahce har et relativt profileret midterforsvar, som udover danskeren består af Martin Skrtel.

Guldkampen er næsten glippet

Det er to Tyrkiets to største klubber, der mødes søndag aften. Sådan ser det dog ikke ud, hvis man kigger i tabellen, hvor Fenerbahce og Galatasaray ligger på tredje- og fjerdepladsen med . Besiktas har lagt sig i spidsen med 61 point, og de virker for stærke i denne sæson.

Man kan dog ikke udelukke et comeback. Besiktas skal møde de fleste af topholdene, og de har samtidigt spillet flere kampe på grund af Europa League, hvor de i kvartfinalen mødte Lyon. Med kun syv kampe igen, så skal førerholdet dog til at sætte point til, hvis der skal være spænding om mesterskabet.

Hvordan ender Galatasaray – Fenerbahce live stream?

De to hold er ret jævnbyrdige, og selvom det sjældent hænder, at gæsterne vinder, så kan man ikke udelukke Fenerbahce.

Vi tror på 1-1 i en underholdende kamp.

Hold øje med

Wesley Sneijder, Galatasaray og Robin van Persie, Fenerbahce

Hvornår kan du se Galatasaray – Fenerbahce live stream?

Galatasaray – Fenerbahce spilles søndag den 23. april kl. 18.00 på Turk Telekom Arena, Istanbul.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Galatasaray-flag

Galatasaray

Sponsoreret indhold: Galatasaray er en af de mest vindende klubber i Tyrkiet, og klubben fra Istanbul følges dagligt af millioner af fans i og uden for landet. De fire stjerner på trøjen står for de tyve mesterskaber, som er i hus nu, og der vil komme mange flere i løbet af de kommende år. De største triumfer kom i 2000, da ”Gala” vandt UEFA Cup´en efter en sejr over engelske Arsenal i Parken, Køb ...

Læs mere om GALATASARAY her
Fenerbahce-logo

Fenerbahce