FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
20. maj 2017
14:00
match page arrow

Se FC Nordsjælland VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 20. maj 2017 kl 14:00

FC Nordsjælland – FC Midtjylland live stream: Kampen om bronzen snerper til!

Bronzemedaljerne skal snart deles ud. Feltet af mulige aftagere er efterhånden snævret ind til to, og [FC Midtjylland)( http://www.live-fodbold.dk/fodboldhold/fc-midtjylland-live-streaming-online?id=5549e56cc4698869378b47eb) kan tage et stort skridt imod medaljerne, hvis de slår FC Nordsjælland.

Du kan streame FC Nordsjælland FC Midtjylland live online på alle formater og på den måde være sikker på, at have kampen lige ved hånden. Lige meget om det er en telefon, tablet eller computer, du har til rådighed kan du live streame FCN FCM i en høj kvalitet. Så nyd denne spænende fodboldkamp og se FC Nordsjælland FC Midtjylland via live stream!

Ikke til at blive klog på!

Nogen gange er det bare ikke til at blive klog på dansk fodbold. Bedst som man troede, at FC Midtjylland var så godt som ude af kampen om bronzemedaljer, slog de mestrene fra FCK med 3-2 og tornede sig selv helt ind i bronzekampen igen.

FC København har ellers set fuldstændig uovervindelige ud i denne sæson, og mange eksperter havde spekuleret i, hvorvidt københavnerne gik efter at sætte rekord med en hel sæson uden nederlag.

Selv sagde de nej efter nederlaget til FCM, men hvad skulle de ellers også sige? Nej, det eneste, man kan blive klog på i denne sæson, er, at man åbenbart ikke rigtig kan blive klog på noget.

Vanvittig bronzekamp

Med de tre point på kontoen, bragte FCM sig selv midlertidig tilbage i førersædet til de sidste sæt medaljer. Der er lagt op til en vanvittig afslutning, da de selv skal møde Lyngby i den afsluttende kamp i sidste spillerunde. Her vil det unægtelig være en fordel at have egne fans i ryggen hjemme på Heden.

De kan også gøre sig selv en tjeneste og slå FC Nordsjælland i denne runde.

Gør Ulvene det vil de igen sandsynligvis have et enkelt point mere på kontoen end Lyngby, som godt nok slog Brøndby IF i torsdagens kamp, men som samtidig skal have besøg af FC København søndag eftermiddag.

Ser man de reaktioner, som Løverne kom med efternederlaget til FCM, er det sikkert, at de ikke vil stille sig tilfreds med endnu et nederlag. Ordene sagde et, men øjnene hos Mathias Zanka Jørgensen fortalte en helt anden historie, da han blev interviewet kort efter slutfløjt.

Svær størrelse

Men når man er på pointjagt, er Farum Park en svær størrelse. Ser man bort fra nederlaget til Brøndby, er Kasper Hjulmands tropper ubesejrede hjemme på kunstgræsset i mesterskabsslutspillet. De har spillet uafgjort imod FCK og lammetævet SønderjyskE. Derfor skal Ulvene også være på toppen, hvis de skal have point med hjem til Herning.

Som altid kan det blive en dreng eller en pige, når man har med de unge nordsjællandske knægte at gøre, men er de på toppen, kan de slå alle!

Hvordan ender FCN FCM live stream?

FCM skal frem og skabe et resultat. FCN kan ikke finde ud af at pakke sig. Alt i alt er der alle ingredienser til en fremragende fodboldkamp.

Vi tipper:

Vi tror, den ender 2-1 til FCM.

Hold øje med:

Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland og Paul Onuachu, FC Midtjylland’

Hvornår kan jeg se FC Nordsjælland FC Midtjylland live stream?

Kampen spilles lørdag d. 20 maj kl: 14.00 på Right To Dream Park, Farum.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler vi ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her