FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
23. apr 2017
16:00
match page arrow

Se FC Nordsjælland VS Brøndby IF LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 23. april 2017 kl 16:00

FC Nordsjælland – Brøndby live stream 23.04.2017: Brøndby kan få problemer i Farum

FC Nordsjælland og Brøndby mødes i spændende kamp

FC Nordsjælland tager lørdag eftermiddag imod Brøndby i Superligaen, og du kan se kampen på live stream! Det er to af ligaens bedst spillende mandskaber, der mødes i Farum, og vi forventer en fantastisk fodboldkamp. Det er ikke mange uger siden, at de to hold spillede en målrig og underholdende kamp på Brøndby Stadion, og Brøndby skal hævne 2-3 nederlaget. Brøndby spillede derby mod FC København i mandags, mens FC Nordsjælland overbevisende vandt 4-1 i Haderslev mod SønderjyskE. Se FC Nordsjælland – Brøndby på live stream!

FC Nordsjælland har været stærke efter jul

FC Nordsjælland startede sæsonen meget ringe, og mange spåede dem en kamp om at undgå nedrykning, men tiden har arbejdet godt for Kasper Hjulmand og FCN-holdet. De er kun blevet bedre som sæsonen er skredet frem, og de ligner en reel kandidat til bronzemedaljerne i årets Superliga.

Især efter julepausen har de vist fremragende spil. De tabte ganske vist forårets første kamp på hjemmebane imod Lyngby, men siden da har de hentet fem sejre og spillet to uafgjorte mod FC København. En af sejrene var mod dagens modstander fra Brøndby, som blev besejret 2-3 på egen bane.

Brøndby må undvære forsvarsgeneral

Brøndby hentede i sommers tyske Benedikt Röcker på anbefaling fra coach Alexander Zorniger, og han har været en stor succes i sin første sæson. Selvom han er tung af natur, og Brøndby spiller med en høj backkæde, så er det egentlig kun Viborg og delvist FC Nordsjælland, der har haft succes med at spille i bagrummet. Desværre for Brøndby sidder han ude til kampen med karantæne efter et gult kort imod FCK.

Det skaber formentlig plads til Paulus Arajuuri, som blev hentet i vinters. Finnen kommer til at spille ved siden af Hjortur Hermannsson i midterforsvaret, og de kommer til at kæmpe hårdt for at holde på FCN-profilerne Marcus Ingvartsen og Emiliano Marcondes, som er i fremragende form. Se FC Nordsjælland – Brøndby på live stream!

Hvordan ender FC Nordsjælland – Brøndby live stream?

Brøndby har det bedste hold, men FC Nordsjælland kan sagtens overraske.

Vi tror på 2-2 i en underholdende kamp.

Hold øje med

Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland og Teemu Pukki, Brøndby.

Hvornår kan du se FC Nordsjælland – Brøndby live stream?

FC Nordsjælland – Brøndby spilles søndag den 23. april kl. 16.00 på Farum Park, Brøndby

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler vi ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her