FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Viborg FF
Viborg FF
19. feb 2017
18:00
match page arrow

Se FC Midtjylland VS Viborg FF LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 19. februar 2017 kl 18:00

FC Midtjylland – Viborg live stream 19.02.2017: Hadets kamp på Heden

Superligaens første runder er proppet med intense kampe i en såkaldt derbyrunde. Det betyder naturligvis, at FC Midtjylland skal møde Viborg, og du kan live streame FCM – Viborg direkte på din computer, Tablet eller telefon.

FC Midtjylland – Viborg kan streames live online og i HD kvalitet. Det eneste du skal bruge er adgang til internettet og en aktiv spillekonto.

Så nyd en fremragende fodboldsøndag og se FCM – Viborg live stream!

Betændt brag i Herning

Det kan godt være, at de danske sportsmedier d. 19. februar vil have deres fokus stift rettet imod Østerbro og Telia Parken, hvor FC København og Brøndby IF skriver endnu et kapitel til Slaget om København.

Men i Herning skal der spilles en kamp, der giver politiet mindst lige så mange grå hår, som den kamp i København. Godt nok hører man ikke så mange historier om masseslagsmål i forbindelse med interne kampe i det midtjyske, men forholdet er så køligt, at fans fra Viborg ikke vil hjælpe med at lave tifo til landsholdet, så længe de spiller på MCH Arena. De tager gerne til Parken.

Men MCH Arena bliver et pænt nej tak. Sådan er det trods alt ikke Hovedstaden.

Hærværk på Heden

Gennem årene har der også flere gange været tilfælde af hærværk imellem de to klubber. Blandt andet blev den ulvestatue, som står foran MCH Arena, overhældt med grøn maling tilbage i 2013, ligesom der næsten er skabt tradition for at skrive ”Dø bøsser” med grønt på Ulvenes træningsanlæg.

På banen har de to seneste opgør været stærkt præget af den intense stemning imellem de to klubber, og der har været gået voldsom taktik i den. Begge gange, de to klubber mødtes i 2016, endte det uafgjort, og det er også et meget godt bud på et resultat denne gang.

Hvordan ender FC Midtjylland – Viborg live stream?

FCM har haft svært ved åbne op for den beton-defensiv, som Viborg stiller med. Sådan tror vi også, at det bliver denne gang og tipper 0-0.

Hold øje med:

Rilwan Hassan, FC Midtjylland og Serges Deblé, Viborg FF.

Hvornår kan du se FC Midtjylland – Viborg live stream?

FC Midtjylland – Viborg spilles søndag d. 19. februar kl.18:00 på MCH Arena, Herning.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
Viborg FF-logo

Viborg FF

Sponsoreret indhold: Hvis man taber i terningspillet snyd, siger man, at man er i Viborg, men domkirkebyen kan meget andet end at være pausedestination i rafling. Viborg Fodsports Forening blev dannet tilbage i 1896. I starten var det en klub, som tilbød flere former for sport, blandt andet atletik, brydning og sågar cricket, som var en stor sportsgren herhjemme dengang. Den første til at tage m ...

Læs mere om VIBORG FF her