FC København
FC København
vs
PFC Ludogorets Razgrad
PFC Ludogorets Razgrad
23. feb 2017
21:05
match page arrow

Se FC København VS PFC Ludogorets Razgrad LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 23. februar 2017 kl 21:05

FC København – Ludogorets live stream 23.02.2017: FCK skal køre den hjem

FCK skal køre den hjem i Parken

Torsdag aften skal FC København sikre videre avancement i Europa League, når de tager imod Ludogorets, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream! FCK var enormt overbevisende i det første opgør i Bulgarien, og der er ingen undskyldninger for ikke at køre den hjem nu. Selvom FCK dominerede opgøret, så fik Ludogorets presset lidt på til sidst, og de fik et mindre heldigt mål. Omvendt lavede de selv et meget dumt selvmål efter to minutter, og FCK kan være yderst tilfredse med resultatet. Der er alligevel et stykke arbejde, der skal gøres færdigt, så der er god grund til at se kampen på live stream!

FCK havde styr på første opgør

Det lignede på forhånd en relativt svær opgave, FCK var på i Bulgarien. Allerede fra kampens start viste de dog, at de var et klart bedre hold. De fik ovenikøbet hjælp fra bulgarerne, som lavede et dumt selvmål, og derfra havde FCK kampen, som de ville have den.

Ludogorets kom stort set ikke frem til chancer, mens FCK havde et par få. Da Youssef Toutouh udbyggede føringen til 2-0 kort efter pausen, så det for alvor godt ud. Værterne fik reduceret til sidst, men FCK står stadig med et fantastisk udgangspunkt før returkampen i Parken.

Det er gået galt før

Selvom det ser fantastisk ud for FCK og Ståle Solbakken, så skal de stadig være helt fokuserede, når de to hold mødes igen. FCK har før vundet på en svær udebane, for så at smide det væk på hjemmebane. I 2015 skulle FCK først på besøg hos Jablonec, hvor de hentede en flot 1-0 sejr på et drømmemål af Benjamin Verbic.

Den skulle så forsvares hjemme i København, men kampen gik ikke som forventet. Tjekkerne var foran 1-0 ved pausen, og den nuværende FCK-spiller Jan Gregus udbyggede føringen på et flot frisparksmål. FCK fik reduceret to gange, men de tabte stadig på udebanemål, og måtte dermed spille en sæson uden europæisk deltagelse for første gang i 10 år.

Hvordan ender FCK – Ludogorets live stream?

FCK skal simpelthen have kvaliteten til at køre returkampen hjem, selvom de har et godt udgangspunkt.

Vi tror på en 2-1 sejr til FCK.

Hold øje med

Youssef Toutouh, FCK og Jonathan Cafu, Ludogorets.

Hvornår kan du se FCK – Ludogorets live stream?

FCK – Ludogorets spilles torsdag den 23. februar kl. 21.05 i Parken, København.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
PFC Ludogorets Razgrad-logo

PFC Ludogorets Razgrad