FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
23. apr 2017
18:00
match page arrow

Se FC København VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 23. april 2017 kl 18:00

FC København – FC Midtjylland live stream 23.04.2017: Topkamp i Parken

FC Midtjylland på besøg hos FC København

Søndagens sene kamp i Superligaen spilles i Parken, når FC København tager imod FC Midtjylland, og du kan se kampen på live stream! FCK er godt på vej mod mesterskabet, mens FC Midtjylland går efter bronzemedaljerne efter en skuffende sæson, hvor de har været længder efter FCK og Brøndby. Det er en del kampe siden, at de har hentet point mod FC København, som samtidig er meget stærke på hjemmebane. Det ligner en svær opgave for FC Midtjylland, som samtidig må undvære anfører Jakob Poulsen, som sidder ude med karantæne. Se FC København – FC Midtjylland på live stream!

FC København har været ekstremt stærke i Parken

Det ligner en svær opgave for FC Midtjylland, når de kommer på besøg i Parken. De forsvarende mestre har vundet 11 af 14 hjemmekampe, og de resterende tre er endt uafgjort. Det er faktisk flere år siden, at de har tabt en hjemlig kamp i Parken, og det var dagens gæster fra FC Midtjylland, der ved den lejlighed vandt.

Der er to sket meget på de to hold siden da, og FCM-træner Jess Thorup bliver stadig udsat for kritik efter en skuffende sæson. De har et mål om at spille et europæisk gruppespil i næste sæson, og det kræver som minimum en fjerdeplads i Superligaen.

FC Midtjylland må undvære anfører

Som om kampen ikke var svær nok i forvejen, så må gæsterne undvære deres anfører Jakob Poulsen, som sidder ude med karantæne. Han har været meget stabil igennem flere sæsoner, og Rafael van der Vaart har ikke niveauet til at erstatte ham, og det ville være farligt at sætte ham ind på midtbanen, når de kommer til at jagte bolden så meget.

FC København må til gengæld også undvære deres stærke angriber Federico Santander, der er blevet tildelt tre spilledages karantæne efter usportslig opførsel i hjemmekampen mod FC Nordsjælland. Han bliver nok erstattet af serbiske Andrija Pavlovic, der har været en skuffelse i denne sæson. Der venter en god topkamp mellem FC København og FC Midtjylland, og du bør se kampen på live stream!

Hvordan ender FC København – FC Midtjylland live stream?

FC København er som altid store favoritter i Parken, og FC Midtjylland skal kæmpe hårdt uden deres anfører.

Vi tror på 3-1 til FC København.

Hold øje med

Andreas Cornelius, FC København og Paul Onuachu, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se FC København – FC Midtjylland live stream?

FC København – FC Midtjylland spilles søndag den 23. april kl. 18.00 i Parken, København.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her