FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
25. maj 2017
17:00
match page arrow

Se FC København VS Brøndby IF LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 25. maj 2017 kl 17:00

Se finalen i DBU Pokalen via live stream 25.05.2017: FCK – Brøndby: Største kamp i nogensinde!

Sidste år var der folkefest i København, da FC København og AGF mødtes i den afgørende kamp om DBU Pokalen. I år bliver der borgerkrig på Østerbro, når FCK og Brøndby kæmper den direkte duel om det samme trofæ. Du kan live streame finalen i DBU Pokalen imellem FC København og Brøndby direkte og i høj kvalitet på alle formater. Så lige meget om du har en telefon, tablet eller computer ved hånden, er det muligt at streame FCK Brøndby live online, og du behøver ikke at sidde klistret til dit TV. Hvis kæresten har dikteret havearbejde eller tur i sommerhus, kan du streame FCK Brøndby live online, når de spiller pokalfinale 2017.

Aldrig set magen

Traditionen tro spilles der finale i DBU Pokalen Kristi Himmelfartsdag i Telia Parken. Uden at fornærme nogen kan man sagtens betegne dette som den største fodboldkamp på dansk jord nogensinde. Målt på fans og opmærksomhed er der ikke nogen klubber, der kommer bare i nærheden af hverken FCK eller Brøndby. Lægger man dertil det enorme had, der ligger imellem de to fangrupperinger, er der lagt i kakkelovnen til en kamp af hidtil uset format i Danmark. Sidste gang, de to stod overfor hinanden, var i 1998 i en kamp som Brøndby i øvrigt vandt med 4-1. Men denne gang bliver det en helt, helt anden scene, der kommer til at udspille sig i Telia Parken. Ikke kun fordi, at FC København har overtaget rollen som det mest succesfulde hold herhjemme, men også fordi FC København i 1998 var for ung en klub til at have rigtig mange fans. Året inden havde national arenaen kun været halvfyldt, da FCK havde møde AB i samme finale. Fans havde de til gengæld i hobetal i BIF, og på Kristi Himmelfartsdag i 1998 var der 30.000 klædt i gult på plads på Østerbro til en kamp,, der var tæt på udsolgt, og med sine 41.044 tilskuere fortsat har rekorden for en dansk pokalfinale.

København går i stå

DBU har meldt ud, at de kunne fylde stadion to gange. Det er en kamp, som alle fans skal se og resten af fodbold Danmark vil ind for at se bold, og underholdes af de to fangrupperinger, der vil piske deres spillere til at give deres ypperste. Det er første gang nogensinde, at Parken vil være halvt hvid og halvt gul, og det er en kamp, du kan streame direkte, hvis du ikke nåede at få billet.

Hvordan ender FCK Brøndby live stream?

Det endte 1-0 til FCK, da de to mødtes d. 14. maj. Men det blev et af de mest velspillede opgør i mange år. Denne gang kan det nemt ende i mere krig end fodbold, og vi tror, at FC København vinder en smal sejr.

Vi tipper: 1-0 til FCK.

Hold øje med:

Andreas Cornelius, FC København og Hany Mukhtar, Brøndby IF.

Hvornår kan jeg se FCK Brøndby live stream?

Pokalen-finalen imellem FC København og Brøndby IF spilles Kristi Himmelfartsdag d. 25. maj kl: 17.00, Telia Parken, København.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her