FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
19. feb 2017
13:30
match page arrow

Se FC København VS Brøndby IF LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 19. februar 2017 kl 13:30

FC København – Brøndby 19.02.2017 live stream: Brøndby har det hårdt i Parken

Superligaen starter med manér

Efter en lang vinterpause uden dansk fodbold, er det endelig blevet tid til Superligaen igen. Første runde i foråret er en såkaldt derbyrunde, som byder på en masse spændende kampe. Højdepunktet finder vi naturligvis i Parken, når FC København og Brøndby mødes, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream. FCK har været vanvittigt stærke i Parken, og Brøndby har ikke vundet der i mange år, så hjemmeholdet er på forhånd favoritter, men meget kan ske efter flere måneders pause. Der venter et brag af en fodboldkamp med fuldt hus og god stemning, så find et live stream her på siden!

Brøndby vinder sjældent i Parken

Det er altid et festligt opgør, når landets to største klubber mødes, og det bliver det også denne gang. Brøndby har dog ikke altid haft det lige sjovt i Parken, og det er faktisk næsten 10 år siden, at de har vundet derinde.

Vi skal tilbage til 2007 for at finde den seneste sejr til drengene fra Vestegnen. Den kom i en Royal League kamp, og i Superliga-sammenhæng ligger seneste sejr i 2004. De skal derfor ikke bruge alt for meget krudt på at læse statistikbøgerne inden kampen.

Omvendt så Brøndby i efteråret bedre ud end de har gjort i mange år. Alexander Zorniger fik på rekordtid implementeret sine ideer, mens mange af de unge Brøndbyspillere oppede sig. Han kommer dog på en meget svær opgave, når FCK og Ståle Solbakken venter på den anden banehalvdel.

Mange ændringer i vinduet

Begge hold har haft et rimeligt aktivt transfervindue i januar. Hos FC København var det længe planlagt, at Thomas Delaney ville skifte til Werder Bremen, hvor han allerede har fået en fin start. I stedet har de hentet Uros Matic hos østrigske Sturm Graz.

Han kommer til at kæmpe om de centrale midtbanepladser sammen med William Kvist, Jan Gregus og Aboubakar Keita, men den nytilkomne serber står umiddelbart til en startplads. Han leverede en glimrende indsats i træningskampen mod Spartak Moskva.

Hvordan ender FC København – Brøndby live stream?

FC København er svære at slå i Parken, men Brøndby gjorde det glimrende, da de to hold mødtes i efteråret.

Vi tror på en 2-0 sejr til FCK.

Hold øje med

Uros Matic, FC København og Teemu Pukki, Brøndby.

Hvornår kan du se FC København – Brøndby live stream?

FC København – Brøndby spilles søndag den 19. februar kl. 13.30 i Parken, København.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her