Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
17. feb 2017
20:15
match page arrow

Se Esbjerg fB VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 17. februar 2017 kl 20:15

Se Esbjerg fB – SønderjyskE live stream 17.02.2017: Alt at tabe

Allerede fredag aften tages der hul på Superligaen med to kampe. Blandt andet møder Esbjerg fB SønderjyskE i en kamp, du kan live streame direkte på din telefon, computer eller tablet.

Det er nemt, og det eneste du skal bruge, er adgang til internettet og en aktiv spillekonto. Så lige meget om du sidder i toget, eller er til fødselsdag kan du live streame Esbjerg fB – SønderjyskE direkte.

Derby-runde i Suppen

DBU har sat i scene at foråret skal skydes i gang med et brag. Derfor har de lagt en såkaldt derby-runde allerede i den første runde efter vinterpausen.

Det betyder naturligvis, at FCK og BIF skal møde hinanden i København, hvilket uden tvivl er den kamp, som får mest opmærksomhed i de danske sportsmedier. Men i Herning mødes FC Midtjylland med Viborg i et lokalbrag, der er mindst lige så betændt, og allerede fredag kan du se med, når Fiskerne fra Esbjerg skal have besøg af holdet fra Haderslev.

Nok er det ikke et opgør, der målt på had, kan være med hverken Herning eller Hovedstaden, men derfor er der alt mulig grund til at se med alligevel.

Alt at tabe

Der er vel næppe to hold, der har lige så meget på spil i foråret og allerede fra første runde som netop Esbjerg fB og SønderjyskE.

For Esbjerg handler det om at få sat en ordentlig prop i pointblødningen fra efteråret. I det hele taget har det været historier om uro grænsende til kaos på administrationen, der har været kendetegnende for de historier, der har været skrevet om EfB det seneste år.

Den skal ændres, hvis de ikke skal ende i 1. Division næste sæson. Hos SønderjyskE handler det om at holde fast i top seks, så de kan undgå at blive en del af nedrykningsspillet.

Men det bliver noget af en opgave uden de tre profiler Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende, som alle er sendt til FC Midtjylland. De har tre point til AC Horsens på syvendepladsen.

Hvordan ender Esbjerg fB – SønderjyskE live stream?

Vi tror det bliver et opgør, der er præget af de enorme forandringer, som begge hold har været igennem og tipper derfor 1-1.

Hold øje med:

Robin Söder, Esbjerg fB og Simon Poulsen, SønderjyskE.

Hvornår kan du se Esbjerg fB – SønderjyskE live stream?

Esbjerg fB – SønderjyskE spilles fredag den 17. februar kl.20:15 i Blue Water arena, Esbjerg.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storheds ...

Læs mere om ESBJERG FB her

SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her