Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
AC Horsens
AC Horsens
20. maj 2017
18:30
match page arrow

Se Esbjerg fB VS AC Horsens LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 20. maj 2017 kl 18:30

Esbjerg fB – AC Horsens live stream: To kampe om overlevelse

I midtugen blev det klart, at det er Esbjerg og Horsens, som skal mødes i to kampe, der i sidste ende skal afgøre hvem af de to, der skal en tur i 1. Division. Du kan live streame Esbjerg AC Horsens direkte og i høj kvalitet, og på den måde altid have fodbolden lige ved hånden. Ved at live streame Esbjerg Horsens har du hele tiden kampen nemt tilgængelig og kan streame Esbjerg Horsens både i sommerhuset i parken med vennerne eller, hvor end du befinder dig.

Skal spille for livet

Der har været skrevet spalte op og spalte ned om det slutspil, som blev indført i begyndelsen af denne sæson. De mange podcasts rundt omkring har også brugt timevis på at diskutere diverse scenarier. Men nu er vi nået derhen, hvor tingene for alvor brænder på for to af de hold, der har kæmpet for nedrykning. Da holdene blev delt i to, havde alle otte hold i nedrykningsspillet fortsat mulighed for at ende sæsonen som sorteper. Den mulighed er nu skrumpet ned til to. I sidste ende blev det Esbjerg og Horsens, som skal ud i 180 minutters fodbold for livet i Superligaen. Det kan ikke komme som en stor overraskelse folk, der har fulgt bare en anelse med i dansk fodbold. Esbjerg har ligget med røven i vandskorpen i hele sæsonen og har hele tiden været iblandt favoritterne til at ende i denne situation. Det samme er Horsens, som faktisk rent pointmæssigt har haft en bedre sæson end Viborg. Men Den gule Fare dummede sig i den første af de to indbydes kampe og tabte 3-1. Derfor var sejren på 1-0 i returen ikke nok til at sikre dem imod en plads i nedrykningsfinalen.

TV har købt vores sjæl

At der er stærke følelser i fodbold, blev helt tydeligt hos Esbjergs træner onsdag aften, da det stod klart, at hans hold skulle spille nedrykningsdrama. Hans udmelding om, at man har solgt sin sjæl til TV, har fået både klubdirektører og andre aktører op af stolen. Man kan mene, hvad man vil, men en struktur, hvor fans først et par dage før ved, hvor deres hold skal spille, befordrer ikke folk til at se fodbold på stadion. Og til en kamp, hvor så meget er på spil, som der er lørdag aften i Esbjerg, er det en enorm fordel at have haft en dag mere at restituere i, som det er tilfældet med AC Horsens.

Hvordan ender Esbjerg fB AC Horsens Live stream

Det helt store spørgsmål bliver, om Esbjerg kan rejse sig over skuffelsen imod AGF. Alt kan ske over to kampe, men vi tror på en uafgjort i denne kamp. Vi tipper: Vi tipper 0-0.

Hold øje med:

Mads Hvilsom, Esbjerg fB og Kim Aabech, AC Horsens.

lHvornår kan jeg se Esbjerg fB AC Horsens live stream?

Dramaet imellem Esbjerg fB og AC Horsens spilles lørdag d. 20. maj 2017 på Blue Water Arena, Esbjerg.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storheds ...

Læs mere om ESBJERG FB her

AC Horsens-logo

AC Horsens