Chelsea
Chelsea
vs
Tottenham
Tottenham
22. apr 2017
18:15

Se Chelsea VS Tottenham LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 22. april 2017 kl 18:15

Chelsea – Tottenham live stream 22.04.2017: Rivaler mødes på Wembley

Chelsea og Tottenham kæmper om finaleplads

FA Cup semifinalerne står for døren, og lørdag eftermiddag mødes Chelsea og Tottenham på Wembley i London. Der er høje forventninger til opgøret mellem de to lokalrivaler, og du kan selvfølgelig se kampen direkte på live stream! Der har været nogle meget fede kampe mellem de to hold de senere år, og det er ikke blevet mindre af, at de kæmper om titlen i Premier League. Begge mandskaber spiller noget intens og underholdende fodbold, så der er god grund til at finde et live stream til kampen!

Vilde kampe mellem de to hold

Rivaliseringen mellem Chelsea og Tottenham er blusset op igennem de senere sæsoner. Tottenham har udviklet sig meget under Mauricio Pochettino, og de er blevet en reel trussel for Chelsea, som længe har ligget i den absolutte top af engelsk fodbold.

Mange husker kampen mellem de to hold på Stamford Bridge i slutningen af sidste sæson. Tottenham var tvunget til at vinde for at indhente Leicester i kampen om PL-titlen, men Chelsea gjorde alt, hvad de overhovedet kunne for at sikre sig, at pokalen ikke endte hos lokalrivalerne. Kampen endte 2-2 i mål og 3-9 i gule kort!

Tottenham med nem vej til semifinalen

Tottenham er ikke for alvor blevet testet under deres vej til FA Cup semifinalen. De har ikke mødt et Premier League hold endnu, og deres sværeste kamp var vel udekampen mod Fulham, som blev vundet 3-0. Derudover har de mødt Aston Villa, Wycombe og senest Milwall i kvartfinalen.

Chelsea startede lige så stille ud, og de mødte Peterborough, Brentford og Wolverhampton i deres første tre kampe, og de vandt dem alle stensikkert. I kvartfinalen skulle de så møde Jose Mourinho og Manchester United. Ander Herrera fik et hårdt rødt kort i første halvleg, og United trak sig langt tilbage på banen, så de fik aldrig udlignet N’Golo Kanté’s mål. Chelsea vandt kampen 1-0, og de ser nu frem til kampen mod Tottenham, som du kan se på live stream!

Hvordan ender Chelsea – Tottenham live stream?

Det ligner en meget lige kamp, men Chelsea bør have de bedste chancer for at nå finalen. Der kommer med garanti knald på tacklingerne.

Vi tror på 2-1 i en underholdende kamp.

Hold øje med

Eden Hazard, Chelsea og Dele Alli, Tottenham.

Hvornår kan du se Chelsea – Tottenham live stream?

Chelsea – Tottenham spilles lørdag den 22. april kl. 18.15 på Wembley, London.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Chelsea-flag

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her
Tottenham-logo

Tottenham

Sponsoreret indhold: The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, at stadion på Northumberland Park, som man ellers var flyttet til året før, var for småt. I en kamp mod Woolwich Arsenal mødte mere end 14.000 mennesker op. Derfor så man det nødvendigt ...

Læs mere om TOTTENHAM her