Barcelona
Barcelona
vs
Paris Saint Germain
Paris Saint Germain
8. mar 2017
20:45

Se Barcelona VS Paris Saint Germain LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 8. marts 2017 kl 20:45

Barcelona - Paris Saint-Germain live stream 08.03.2017: Barca på mission impossible

Barcelona skal gøre det umulige

Barcelona skal onsdag aften på en næsten umulig opgave, når de skal forsøge at indhente 0-4 nederlaget fra det første opgør i Paris, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream! Barcelona blev sablet midt over i den første kamp, og de færreste tror reelt på, at de kan vende kampen, men alt kan ske i fodbold. Hvis nogle hold kan skabe sådan et resultat, så skulle det netop være Barcelona, som har slagtet de fleste hold, der har besøgt Camp Nou. Barcelona er nødt til at gå ud til kampen og tro på, og får de et hurtigt mål, så ved man aldrig. Det bliver med garanti underholdende, da Barcelona er nødt til at satse hele butikken. Se Barcelona – PSG på live stream!

PSG rev Barca midt over

Det var en helt utroligt kamp, da de to hold mødtes i Paris for et par uger siden. Pariserne sad på kampen fra det første fløjt, og de havde flere forsøg i den indledende fase. Samuel Umtiti begik et klodset frispark lige udenfor feltet, og det omsatte Angel di Maria på fineste vis til mål.

Julian Draxler udbyggede føringen kort inden pausen, og man forventede et anderledes kampbillede i anden halvleg, men det forblev på samme måde. Di Maria og Edinson Cavani fortsatte med at sprudle i anden halvleg, og kampens slutresultat 4-0 var på ingen måde ufortjent.

Det er aldrig sket før

Barcelona er nødt til at tro på egne evner, når de går på banen til det andet opgør. De er dog velvidende om, at det aldrig i Champions League historien før er sket, at en 0-4 føring er blevet hentet. Scorer franskmændene en enkelt gang, så er Barca nødt til at score seks, og det ser virkelig svært ud.

Neymar er vel sammen med målmand Marc-Andre ter Stegen de eneste Barcelonaspillere, der kunne være deres indsats bekendt, mens de normale profiler som Luis Suarez, Lionel Messi og Andres Iniesta var helt fraværende. Desværre for Barcelona bliver PSG-holdet styrket til returkampen, da Thiago Motta og anfører Thiago Silva begge er tilbage på holdet.

Hvordan ender Barcelona – Paris Saint-Germain live stream?

Barcelona har en del ære at redde, og selvom de får svært ved at gå videre, så vil en pæn sejr pynte lidt på det.

Vi tror på en 3-1 sejr til Barcelona i en underholdende kamp.

Hold øje med

Lionel Messi, Barcelona og Angel di Maria, Paris Saint-Germain

Hvornår kan du se Barcelona – Paris Saint-Germain live stream?

Barcelona – Paris Saint-Germain spilles onsdag den 8. marts kl. 20.45 på Camp Nou, Barcelona.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Barcelona-flag

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her
Paris Saint Germain-logo

Paris Saint Germain