Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Manchester City
Manchester City
23. apr 2017
16:00
match page arrow

Se Arsenal FC VS Manchester City LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 23. april 2017 kl 16:00

Arsenal – Manchester City live stream 23.04.2017: FA Cup'en kan redde sæsonen

Manchester City på besøg hos Arsenal i FA Cup

Søndag spilles der FA Cup på Wembley, når Arsenal og Manchester City mødes, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream! Det gælder semifinalen i verdens ældste pokalturnering, og det er to af Englands bedste hold, der skal spille om at møde enten Chelsea eller Tottenham i finalen. De to hold mødte hinanden i Premier League tidligere på måneden, og vi fik en fantastisk kamp, som endte 2-2. Denne gang spiller de om en finaleplads, som potentielt kan redde sæsonen. Se Arsenal – Manchester City på live stream!

Vi kan forvente mange kasser

Det plejer at være nogle fede fodboldkampe, når Arsenal og Manchester City mødes. De to managers Arsene Wenger og Pep Guardiola har begge ambitioner om pæn fodbold, og der er ekstremt mange tekniske spillere på banen.

De seneste 10 indbyrdes opgør har resulteret i hele 39 kasser, og det vidner om deres spillestil. Manchester City har enormt store problemer med at forsvare, men til gengæld gør offensiven med Sergio Aguero, David Silva og de andre stjerner ondt på alle verdens forsvarsspillere, så vi bør få en masse mål at se.

Arsenal har haft det nemt i FA Cup

De to hold har haft vidt forskellige veje til FA Cup-semifinalen, og Arsenal kan ikke klage over lodtrækningen. I første runde mødte de Preston, som de slog 2-1. Herefter trak de Southampton, som det eneste Premier League hold på vejen, og de vandt kampen 5-0 i Sydengland. De har mødt Sutton United og Lincoln City i deres to seneste kampe, og de har klaret sig med reservehold.

Manchester City har omvendt mødt lidt mere modstand. I de to første kampe slog de West Ham og Crystal Palace med hhv. 0-5 og 0-3. De skuffede ved at spille 0-0 på udebane mod Huddersfield, men de afgjorde det sikkert i returkampen, som blev vundet 5-1. I kvartfinalen slog de Middlesbrough med 2-0, og de er favoritter til at nå finalen, da Arsenal er inde i en meget dårlig periode. Se Arsenal – Manchester City på live stream!

Hvordan ender Arsenal – Manchester City live stream?

Manchester City har et stærkere hold, og Arsenal har underpræsteret længe. Vi tror på 3-1 til Manchester City.

Hold øje med

Alexis Sanchez, Arsenal og David Silva, Manchester City.

Hvornår kan du se Arsenal – Manchester City live stream?

Arsenal – Manchester City spilles søndag den 23. april kl. 16.00 på Wembley, London.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Arsenal FC-flag

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her
Manchester City-logo

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her