Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Bayern München
Bayern München
7. mar 2017
20:45

Se Arsenal FC VS Bayern München LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 7. marts 2017 kl 20:45

Arsenal - Bayern Munchen live stream 07.03.2017: Historien gentager sig

Arsenal fik tæsk i Munchen

Arsenal og Bayern Munchen har som sædvanligt trukket hinanden i Champions League, og du kan se returopgøret på live stream! Det første opgør i Munchen endte med en nedslagtning af Arsenal, som ellers var fint med i de første 45 minutter. Efter 1-1 ved pausen, gik det helt galt i anden halvleg, og kampen endte som bekendt 5-1 til tyskerne. Nu står Arsenal overfor en umulig opgave, og det er ikke blevet nemmere af, at Arsenal manager Arsene Wenger er udsat for massiv kritik. Se om Arsenal kan gøre det umulige ved at live streame kampen.

God første halvleg af Arsenal

Arsenal kom overraskende godt fra start i det første opgør. Selvom Bayern Munchen var dominerende, så havde Arsenal også deres chancer. Arjen Robben bragte dog tyskerne foran efter blot 11 minutter efter, at han på underligvis blev inviteret ind i banen af Francis Coquelin. Det udnyttede hollænderen prompte ved at smække den op i hjørnet.

Arsenal gik dog ikke ned af den grund, og de havde flere store chancer for at udligne. Efter et hjørnespark ville Robert Lewandowski cleare bolden, men han ramte i stedet en modspiller, og derfor fik Alexis Sanchez muligheden på straffespark. Han brændte i to omgange, men fik i tredje sat den ind bag Manuel Neuer. Det skulle vise sig at være det sidste Arsenal fik lavet i den kamp.

Bayern har overtaget over Arsenal

Det er langt fra første gang, at Bayern Munchen og Arsenal møder hinanden i Champions League. Både i 2013 og 2014 stødte de ind i hinanden umiddelbart efter gruppespillet, og tyskerne blev sejrherrer begge gange. I 2015 var de parret i den samme gruppe, hvor begge hold hentede en sejr på hjemmebane.

Der har dog aldrig rigtigt været spænding, når de to hold har mødtes. Bayern har altid været et niveau over, og det virker usandsynligt, at de kan vende 1-5 med tanke på, hvor stor klasseforskel der var. De kan dog forsøge at redde noget ære ved bare at hente en sejr. Det ændrer dog ikke på, at Arsene Wenger er meget presset som følge af de svigtende resultater.

Hvordan ender Arsenal – Bayern Munchen live stream?

Det er svært at forestille sig, Arsenal hente 1-5, men de kan godt lege med i returkampen.

Vi tror på 2-1 til Arsenal i en underholdende kamp.

Hold øje med

Alexis Sanchez, Arsenal og Robert Lewandowski, Bayern Munchen.

Hvornår kan du se Arsenal – Bayern Munchen live stream?

Arsenal – Bayern Munchen spilles tirsdag den 7. februar kl. 20.45 på Emirates Stadium, London.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Arsenal FC-flag

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her
Bayern München-logo

Bayern München

Sponsoreret indhold: FC Bayern München er uden sammenligning den mest populære af de tyske klubber. Uanset hvor lidt anseelse tysk fodbold har haft i omverdenen, er der altid folk, som har holdt med Die Bayern. Klubben blev grundlagt i 1900, som et udspring af fodboldafdelingen i Münchens Gymnastikforeningen, da en del af spillerne var utilfredse med ikke, at de måtte melde sig ind i Det Tyske F ...

Læs mere om BAYERN MüNCHEN her