Ajax
Ajax
vs
Manchester United
Manchester United
24. maj 2017
20:45

Se Ajax VS Manchester United LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 24. maj 2017 kl 20:45

Se Ajax Manchester United live stream direkte – Finale i Europa League: Danskerne i aktion med Ajax

Forår er lig med finaler rundt omkring i Europa. Også i de to turneringer der afholdes af UEFA og i år skal finalen i Europa League stå imellem Ajax og Manchester United. Det er en kamp, du kan streame live online direkte og i høj kvalitet.

Ved at live streame Europa League-finalen imellem Ajax og Manchester United har du altid fodbolden lige ved hånden og behøver derfor ikke være tvunget til at sidde klistret foran skærmen. Onsdag er dagen før den danske pokalfinale og hvilken bedre optakt end at live streame finalen i Europa League imellem Ajax og Manchester United.

Dejlige Dolberg og skønne Schöne

Set med danske briller er der ikke nogen tvivl om, at den hollandske hovedstadsklub gerne må stå med trofæet, når de 90 minutter er spillet på det utrolige Friends Arena i Stockholm.

I Amsterdam har de skabt sig selv en stor tradition med at hente spillere med dansk pas. Det startede med Tom Søndergaard helt tilbage i 1969 og siden fulgte legendariske spillere som Henning Jensen, Frank Arnesen og Søren Lerby. Listen tæller også begge brødre Laudrup og naturligvis Christian Eriksen.

I skrivende stud er det Lasse Schöne og Kasper Dolberg, der tegner det danske islæt i truppen. Hvor Schöne har været i Amsterdam siden 2012, er Komet-Kasper i gang med sin første sæson som senior-spiller.

Her har han taget alle med storm og er i løbet af de seneste måneder blevet sammenlignet med alt og alle. Zlatan Ibrahimovic, Dennis Bergkamp og Patrick Kluivert bliver oftest nævnt i de hollandske medier, mens vi herhjemme oftere lander på Michael Laudrup eller Preben Elkjær.

Men Dolberg er sin egen, og det skal han have lov til at være. I stedet skal vi som danskere nyde, at vi har en spiller, der måske kan blive en af de rigtig store.

Ysynlige Schöne

Hvor Dolberg ofte er i centrum i front, optræder Lasse Schöne på en position, hvor hans succes er størst, når man ikke lægger mærke til ham. Sådan er tilværelsen ofte for de defensive midtbanespillere, og det er en rolle han udfylder til perfektion.

Mageløse Mourinho

Men når det handler om finaler, er det ikke ret mange managers, der har mere rutine end José Mourinho. Lægger man dertil, at United skal vinde Europa League for at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, har du opskriften til vanvittig fodboldaften i Stockholm.

Hvordan ender Ajax Manchester United live stream?

Ajax har ”kun” en måde at spille på. De vil frem, koste hvad det koste vil. Mourinho er kynismes mester og vil helt sikkert bede sit hold om at være afventende og slå til på kontra.

Vi tipper:

Vi tror, at Manchester United vinder 3-1.

Hold øje med:

Kasper Dolberg, Ajax Amsterdam og Paul Pogba, Manchester United.

Hvornår spilles Ajax Manchester United live stream?

Finalen i Europa League imellem Ajax Amsterdam og Manchester United spilles onsdag d. 24 maj kl. 20:45 på Friends Arena, Stockholm.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Ajax-flag

Ajax

Manchester United-logo

Manchester United

Sponsoreret indhold: Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bliver fulgt intenst af dedikerede folk med røde hjerter.

Tragedie og triumf

Klubben startede ud som Newton Heath LYR Football Club i 1878, men skiftede navn til Manchester U ...

Læs mere om MANCHESTER UNITED her