AGF
AGF
vs
Silkeborg
Silkeborg
8. apr 2018
18:00
match page arrow

Se AGF VS Silkeborg LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 8. april 2018 kl 18:00

Se AGF - Silkeborg | Live Streaming | Superligaen

Live stream kampen AGF – Silkeborg online

Søndag aften mødes AGF og Silkeborg i Alka Superligaen, og du kan live streame kampen direkte på nettet. Live streaming er den klart bedste måde at se fodbold på nettet, og du kan se kampene i super god kvalitet på din mobil, tablet eller computer.

Der venter en spændende kamp mellem AGF og Silkeborg, som mødes i søndagens sene Superligakamp. AGF og Silkeborg er havnet i gruppe 1, og der er fem kampe tilbage inden vi skal have fundet nedryknings- og playoff-modstanderne fra den anden gruppe.

Silkeborg er nødt til at gå efter sejren, da de er fire point efter AGF i tabellen, og det vil give en underholdende kamp, som du kan nyde online.

Se AGF – Silkeborg IF på live stream!

AGF ser solide ud

AGF-mandskabet virker for første gang i rigtigt mange år som et solidt hold. Der er blevet brugt meget energi på at stabilisere defensiven, og de står virkelig godt på banen. De har kun indkasseret tre mål i otte kampe i foråret, og så gør det ikke så meget, at de har haft rimeligt svært ved at score mål selv.

Tobias Sana lavede et flot hattrick i sidste rundes kamp imod Hobro, men han har generelt haft svært ved at finde vej til nettet i hans AGF-tid.

Derudover har David Nielsen ikke fundet en fast topangriber, der kan score mål. Hverken Andre Riel, Martin Pusic eller Kasper Junker har gang i målscoringen. Junker er det bedste bud på en fast angriber i klubben, og han har vist fine takter flere gange.

Silkeborg skal ovenpå igen

Mens AGF er blevet stabile, så er Silkeborg meget ustabile. De har hentet flere gode resultater på hjemmebane, men det har været sløjt på udebane. De har kun skaffet otte point i 13 kampe på udebane, og det er ingen hemmelighed, at de får det svært imod AGF.

I sidste runde spillede Silkeborg hjemme imod Helsingør, hvilket skulle indbringe tre point til SIF, hvis de ville væk fra nedrykningspladserne, men det skulle vise sig at blive sværere end først ventet.

De kom foran 2-0 i første halvleg, men oprykkerne formåede alligevel at vende kampen til 3-2, og Silkeborg måtte dermed gå fra banen uden point.

Det var en kæmpe skuffelse, og de er nu fire point efter AGF og Hobro, hvorfor de ikke kan tåle at tabe imod AGF.

Silkeborg må undvære midtbanespillerne Ibrahim Moro og Casper Sloth, som begge sidder ude med karantæne. De skal i høj grad sætte deres lid til højre kant Vladimir Rodic, som har taget flot over efter Robert Skov.

Se AGF – Silkeborg IF direkte på live stream!

Hvordan ender AGF – Silkeborg live stream?

AGF er favoritter på hjemmebane, og de virker langt bedre kørende end Silkeborg. Superligaen er dog altid god for overraskelser, så man ved aldrig.

Vi tror på 2-1 til AGF.

Hold øje med

Tobias Sana, AGF og Vladimir Rodic, Silkeborg IF.

Hvornår kan man se AGF – Silkeborg live stream?

AGF – Silkeborg spilles søndag den 8. april kl. 18.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her
Silkeborg-logo

Silkeborg