AGF
AGF
vs
AaB
AaB
24. apr 2017
19:00
match page arrow

Se AGF VS AaB LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 24. april 2017 kl 19:00

AGF – AaB live stream 24.04.2017: Sidste udkald for AGF mod AaB

AGF skal have point mod AaB

Mandagens kamp i Superligaen spilles i Århus mellem AGF og AaB, og du kan se den direkte på live stream! AGF og Glen Riddersholm er inde i en kritisk periode, og de skal hente tre point, hvis de vil undgå nedrykningskampene, som snart går i gang. Desværre for dem, så mangler de en masse spillere, og især defensiven er udsat. Den tidligere AGF-træner Morten Wieghorst, der i øjeblikket er ansat i AaB, har fået en nogenlunde start på tilværelsen i Aalborg, og de kan i bedste fald opnå en plads i Europa League-kvalifikationen. Se AGF – AaB på live stream!

AGF mangler hele forsvaret

Der er krisestemning i Århus, og folk frygter endnu en nedrykning til 1. division. Det er ikke blevet nemmere af, at cheftræner Glen Riddersholm stort set ikke har nogle forsvarsspillere til rådighed i øjeblikket. I den omvendte kamp i Aalborg, som blev spillet i sidste uge, manglede de både Mikkel Rask og Niklas Backman, som er de to bedste stoppere i truppen, og Daniel A. Pedersen og Thomas Juel-Nielsen udgjorde midterforsvaret i den kamp.

Daniel A. Pedersen fik dog en advarsel, og han må nu afsone karantæne til mandagens opgør. Han er derfor tvunget til at eksperimentere, og det bliver højst sandsynligt med nogle ungdomsspillere. Det er langt fra optimalt, når man jagter overlevelse i Superligaen.

Sidste chance for Glen og AGF

Status før denne runde er, at AGF ligger på Pulje 2s sidsteplads med 28 point, mens dagens modstander fra AaB ligger nummer et med 37 point. Silkeborg ligger to’er med 35 point, og dermed skal AGF hente syv point på SIF i de sidste tre runder, og det virker tæt på umuligt.

AGF skal nok forberede sig på at spille nogle gyselige playoff-kampe imod tredje- eller fjerdepladsen fra Pule 1, som består af Randers, OB, Horsens og Esbjerg. Som spillertruppen ser ud i øjeblikket, så kommer de i problemer uanset modstanderen, men spiller kan selvfølgelig nå at blive klar til den tid. Se den vigtige kamp mellem AGF og AaB direkte på live stream!

Hvordan ender AGF – AaB live stream?

AaB er favoritter, men AGF er tvunget til at vinde, og måske giver det sig til udtryk.

Vi tror på 1-1 i en tæt og intens kamp.

Hold øje med

Kasper Junker, AGF og Jakub Sylvestr, AaB.

Hvornår kan du se AGF – AaB live stream?

AGF - AaB spilles mandag den 24. april kl. 19.00 på Ceres Park, Århus

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her
AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her