AGF
AGF
vs
AaB
AaB
19. feb 2017
16:00
match page arrow

Se AGF VS AaB LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 19. februar 2017 kl 16:00

Se AGF – AaB live stream. 19.02.2017: Wieghorst “hjem” til Århus

**Vinterens ventetid er forbi. Nu skal bolden igen til at rulle i Superligaen, og allerede i første runde byder ligaen på et brag, når AGF tager imod AaB.

Du kan live streame AGF – AaB online via din telefon, tablet, eller computer. Ved at se AGF – AaB via live stream har du altid fodbold fra Superligaen lige ved hånden og kan live streame fodbold, hvor end du er.
Så sæt dig til rette og sug stemningen til dig, imens du streamer AGF- AaB direkte!**

Retur til NRGi Park

”Hjem til Århus” hedder På Slaget 12’s klassiker 1985. Og selvom Århus ikke er hjem for Morten Wieghorst, der er født i Glostrup og fik sin seniordebut i Lyngby 1989, må Århus alligevel have en speciel plads i hjertet hos Wieghorst. Han var træner i AGF imellem maj 2014, og til klubben smed ham på porten i december 2015.

Wieghorst tog over, da de lå i 1. Division og førte De Hviie tilbage i Superligaen på enkelt sæson. Her havde de svært ved at indfri forventningerne, og en placering lige over stregen fik ledelsen til at sige stop.

Forklaringen var de dårlige resultater, men i realiteten var fristensen med muligheden Glen Riddersholm nok for stor til at lade gå næsten forbi. Nu kommer Morten Wieghorst så tilbage for første gang, siden han blev fyret!

Efter halvandet år ligger AGF fortsat i den tunge ende af tabellen og må givetvis kigge langt efter det mesterskabsslutspil, som samtlige 14 hold drømte om at være en del af for et halvt år siden.

Skal hente syv point

Som tingene ser ud nu, skal AGF hente syv point, hvis de vil i top seks. Syv point på fem kampe, det er et regnestykke som selv den mest optimistiske AGF-fan må erkende bliver for svært.

Hvordan ender AGF – AaB live stream?

Den her bliver hård for begge hold. Vi tror dog på AaB og tipper 2-1 til AaB.

Hold øje med:

Mustafa Amini, AGF og Christian Bassogog, AaB.

Hvornår kan du se AGF – AaB live stream?

AGF – AaB spilles søndag d. 19. februar kl.16:00 på NRGi Park, Aarhus.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her
AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her