AC Horsens
AC Horsens
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
28. maj 2017
13:00
match page arrow

Se AC Horsens VS Esbjerg fB LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 28. maj 2017 kl 13:00

AC Horsens – Esbjerg live stream 28.05.2017: Første nedrykker skal findes i Horsens

Horsens og Esbjerg mødes i drama

Søndag eftermiddag tager Horsens imod Esbjerg i en direkte kamp om overlevelse i Superligaen, og du kan se den direkte på live stream! Det gælder returopgøret mellem de to dårligst placerede hold i årets Superliga, og det bliver nok ikke en velspillet kamp. Til gengæld kommer vi til at se to meget tændte hold, som kæmper alt hvad de har lært. Det blev til 1-1 i den første kamp i Esbjerg, og dermed kan Esbjerg afvente kampen til at starte med, mens Esbjerg skal frem og score. Det bliver uden tvivl en nervepirrende kamp, så du bør helt klart se AC Horsens – Esbjerg på live stream!

Første kamp var tæt

De to hold spillede i sidste weekend det første opgør på Blue Water Arena i Esbjerg. Der var mødt usædvanligt få mennesker op, og kampen var heller ikke noget festfyrværkeri. Gæsterne kom foran 1-0 på et selvmål af unge Marco Lund, mens svenske Robin Söder udlignede i anden halvleg.

Det er i øvrigt netop kommet på plads, at Robin Söder ikke spiller i Esbjerg i næste sæson, og hvis de formår at blive i ligaen, så skal de virkelig ud og hente noget kvalitet til de forreste pladser. Siden Ted van Leeuwen kom til i vinters, har de stort set mistet al kvalitet i truppen, men det har også været en nødvendighed på grund af den stramme økonomi.

Esbjerg bør være stærkest

Selvom de har trimmet truppen godt og grundigt, så bør de have et stærkere mandskab end Horsens. De mødte også Horsens i nedrykningsgruppen, og her vandt de 3-1 i Horsens. Resultatet snyder dog en smule, for kampen var meget jævnbyrdig, hvilket også forventes denne gang.

Horsens kommer til at stå lavt på banen, så det gælder for Esbjerg om at lægge et ordentligt pres. Samtidigt skal de være påpasselige på dødbolde, ligesom de skal være opmærksomme på Andre Bjerregaard, som er giftig i kontrafasen. Se den spændende nedrykningsdyst mellem Horsens og Esbjerg på live stream!

Hvordan ender AC Horsens – Esbjerg live stream?

Kampen er meget lige, og det bliver formentlig afgjort på tilfældigheder. Esbjerg er mand for mand stærkere, men de har ikke vist det i år.

Vi tror på 1-1 og forlænget spilletid i en dramatisk kamp.

Hold øje med

Hallur Hansson, AC Horsens og Robin Söder, Esbjerg.

Hvornår kan du se AC Horsens – Esbjerg live stream?

AC Horsens – Esbjerg spilles søndag den 28. maj kl. 13.00 på Casa Arena Horsens, Horsens.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ikke mulig med dansk IP-adresse

Beskrivelse af hold

AC Horsens-flag

AC Horsens

Esbjerg fB-logo

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream! ...

Læs mere om ESBJERG FB her